WEB DIZAJN

Web sajtovi prilagođeni mobilnim uređajima.
Posebnu pažnju poklanjamo iskustvu posetilaca.

PRINT DIZAJN

Dizajn za štampu, estetski precizan i
vizuelno atraktivan.

ANIMACIJA

Animacije u 2D i 3D, za TV reklame,
koncepte ili infografiku.

VIZUELIZACIJA

Realistična 3D vizuelizacija proizvoda i arhitekture,
za sve namene.

O nama

Mi smo kreativna agencija iz Beograda, osnovana 2011. godine, specijalizovana za web dizajn, grafički dizajn i animacije. Klijentima nudimo rešenja za svaki projekat, kombinovanjem pouzdanosti klasične reklamne agencije, sa neograničenom ponudom kreativne scene.

To postižemo saradnjom sa talentovanim dizajnerima u zemlji i inostranstvu, kao i sa najboljim štamparijama i proizvođačima reklamnih proizvoda u zemlji. Naša filozofija je: „Kvalitetan rad, fleksibilan proces i brza realizacija“.

Tokom godina postojanja, usavršili smo upravljanje projektima radi ostvarivanja optimalnog odnosa između brzine, kvaliteta i zadovoljstva klijenta.

Šta radimo

Mi kreiramo vaš imidž! Od web sajtova, print dizajna i animacije, do uslužne izrade i isporuke reklamnog materijala, nudimo punu podršku vašoj reklamnoj kampanji. Na klijentu je da postavi cilj, na nama je sve ostalo. Ne kreiramo samo atraktivna vizuelna rešenja, već  i ona koja šalju jasnu poruku, brzo.

Za nas je svaki projekat izazov. A mi volimo izazove!

Zašto mi

Možemo se prilagoditi svakom budžetu, bez kompromisa u kvalitetu. Dok se većina agencija oslanja isključivo na sopstvene dizajnere, mi držimo otvorene opcije. U svakom trenutku možemo prilagoditi tim, kako bi se uskladili sa zahtevom i vizijom klijenta. Na taj način garantujemo kvalitet u svakom trenutku.

KLIJENTI

Pišite nam, čekamo!

[anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

Please prove you are human by selecting the Heart.

+381 (0)62 787 336

info@celestial.rs

PR Celestial Design
Marka Oreškovića 10/1,
11120 Beograd, Srbija